• 089 44 66 939
  • Τα αγαπημένα σας προϊόντα
    Δεν υπάρχει τίποτα στα αγαπημένα σας...
   • https://www.anatomico.eu/
   • ΓΙΑ ΜΑΣ

    ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ

    Αποτύπωμα
    Εκδότης
    ANATOMICO LTD
    Knyaz Boris I 143
    1000 Σόφια
    Εγγραφείτε στο δικαστήριο της πόλης Σόφια - 19331/2007
    Κωδικός ΦΠΑ: BG 204022900
    Διευθύνων Σύμβουλος: Ludmila Vidinova (Πρόεδρος)
    Συμβουλευτικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Krasimir Daskalov
    Σχεδίαση, διαμόρφωση και διαχείριση έργου
    ANATOMICO LTD
    E-Commerce
    Pirotska 17
    1000 Σόφια
    Fon: + 359- (0) 988 70 00 30
    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:  sales@anatomico.eu 

    Αποποίηση ευθυνών για εξωτερικούς συνδέσμους 
    Αναφερόμαστε στις σελίδες μας με συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο. Για όλους αυτούς τους συνδέσμους εφαρμόζεται: Η Anatomico ltd δηλώνει ρητά ότι δεν επηρεάζει το σχεδιασμό και το περιεχόμενο των συνδεδεμένων σελίδων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαχωρίζουμε ρητά από όλο το περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων μερών στη διεύθυνση www.ledianatomic.com και ΔΕΝ αποδέχουμε αυτά τα περιεχόμενα ως δικά μας. Αυτή η δήλωση ισχύει για όλους τους εμφανιζόμενους συνδέσμους και περιεχόμενα στις συνδεδεμένες σελίδες.

    Προσάρτημα
    Από τις 15 Φεβρουαρίου 2016, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παράσχει μια πλατφόρμα για την εξώδικη επίλυση διαφορών. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επιλύουν διαφορές σε σχέση με την ηλεκτρονική παραγγελία τους χωρίς την παρέμβαση δικαστηρίου. Η πλατφόρμα επίλυσης διαφορών μπορεί να επιτευχθεί στον ακόλουθο εξωτερικό σύνδεσμο.
    Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμμετέχουμε σε διαδικασία συνδιαλλαγής και, δυστυχώς, δεν μπορούμε να προσφέρουμε να συμμετάσχουμε σε τέτοια διαδικασία.

     

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ    
    "ANATOMIΚO", διότι μόλις μας εμπιστευτείτε θα νιώσετε άνετα και εργονομικά ...!
    Δεν χρησιμοποιούμε λέξεις με σύγχρονο αλλά και ασαφές μήνυμα όταν παρουσιάζουμε τα προϊόντα που προσφέρουμε! Το "ECO" είναι μια σύγχρονη λέξη ευρείας χρήσης, αλλά δεν το χρησιμοποιούμε στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα, επειδή το ECO σε συνδυασμό με το δέρμα δεν είναι παρά τεχνητό συνθετικό υλικό.

    Ο λόγος είναι μόνο ένας και είναι χρονοβόρος από τότε που ο άνθρωπος ντύνεται, αντικαθιστώντας τα ενδύματα από φυτά  με τα ζωικά προϊόντα . Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, τα μεταποιημένα δέρματα διαφόρων ειδών ζώων παραμένουν προτιμώμενα για πολλά υφάσματα για κατασκευή διαφορετικών μερών των ενδυμάτων μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το φυσικό δέρμα ως οργανικό υλικό παίρνει το σχήμα ενός ποδιού ή σώματος και είναι ασύγκριτα λογικό και άνετο να το φοράτε.

    Με μία λέξη... ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΡΜΑ είναι η ετικέτα μας, πίσω από την οποία μαζί με την εμπειρία και ο επαγγελματισμός μας θα βρείτε την άνεση και την απαλή αισθητική επαφή με το φυσικό υλικό από το οποίο γίνονται όλα τα προϊόντα μας χωρίς εξαίρεση και συμβιβαστικές συμβάσεις. ...!