• 089 44 66 939
  • Τα αγαπημένα σας προϊόντα
    Δεν υπάρχει τίποτα στα αγαπημένα σας...
   • https://www.anatomico.eu/
   • Προθεσμιεσ και παραδοση

    ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 
    Οι παραγγελίες λαμβάνονται από την ιστοσελίδα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, συμπεριλαμβανομένων των σαββατοκύριακων και των επίσημων αργιών. Κατά την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα προϊόντα που αγοράζετε και τις τιμές τους, το ονοματεπώνυμό σας, το e-mail, τηλέφωνο, διεύθυνση, τον τρόπο παράδοσης και τον τρόπο πληρωμής. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο e-mail σας, θα λάβετε επιβεβαίωση με τις ίδιες πληροφορίες. Για κάθε στάδιο της επεξεργασίας της παραγγελίας (επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας, αποστολής κλπ) θα κοινοποιείστε από χειριστή μέσω e-mail ή τηλεφώνου. Η κατάσταση της τρέχουσας και των προηγούμενων παραγγελιών σας μπορείτε να παρακολουθείτε και από το προφίλ σας.
    Η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών RAPIDO και τους Έλληνες συνεργάτες Speedex της και η προθεσμία παράδοσης είναι 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες για την ηπειρωτική περιοχή και 3-5 εργάσιμες ημέρες για τα νησιά. Η προθεσμία επεξεργασίας των παραγγελιών σας είναι 1 εργάσιμη ημέρα αν η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 16:00 και 2 εργάσιμες ημέρες, εάν είναι μετά από 16:00. Όλες οι αποστολές, ανεξάρτητα από το είδος και την ποσότητα, αποστέλλονται σε μια διεύθυνση στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα τιμολόγια του διεκπεραιωτή. Η προθεσμία παράδοσης των παραγγελθέντων προϊόντων αρχίζει από τη στιγμή επιβεβαίωσης της παραγγελίας.
    Όροι προαγωγής από τις 15.01. 2016.
    Σεβαστοί πελάτες έχουμε την ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τους όρους μας μεταφοράς με την εταιρεία διεκπεραίωσης RAPIDO και τους Έλληνες συνεργάτες τους Speedex.
    Παράδοση στην επικράτεια όλης της Ελλάδας - € 6.
    Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει κάποιο μοντέλο, αν αυτό δεν αντιστοιχεί στον αριθμό του. Αν ο αριθμός δεν σας ταιριάζει, συμπληρώστε το συνημμένο με την αποστολή έντυπο επιλέγοντας τον αριθμό που θέλετε να σας στείλουμε. Στην περίπτωση αυτή, το κόστος επιστροφής του προϊόντος είναι εις βάρος σας.. Το κόστος της αντικατάστασης που πραγματοποιείται σε μεταγενέστερο χρόνο επιβαρύνει εσάς.
    Σε περίπτωση που η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων ή για άλλους λόγους, θα ειδοποιηθείτε. Παραγγελίες που έχουν γίνει την ίδια ημέρα από έναν χρήστη μπορούν να σταλούν ως ένα δέμα, αλλά αυτό θα πρέπει να αναφερθεί περαιτέρω στο πεδίο για ελεύθερα σχόλια.

    23.05.2018